Tuesday, October 12

smile

nak sentuh-sentuh raba-raba sikit topik ni, smile!
senyumlah, senyumlah, ahai cek mek molek~! lalalalalal
gelek sikit! :D
ikut wikipedia - A smile is a
facial expression formed by flexing the muscles near both ends of the mouth
kalau ikut aku plak : senyum tu sesuatu yang menggembirakan pemberi dan penerima...
dalam hidup ni banyak benda yang boleh dikaitkan ngan senyum...
ikut agama kita senyum tu sedekah.. tapi kalau senyum sorang-sorang tu kira makruh (boleh menunjukkan yg anda gila?) apakah???! hahahhaha, alaaaaa~ tai kadang-kadang kita memang suka pon senyum sensorang kan.. teringat nostalgia zaman tok kaduk la, teringat zaman kanak-kanak ribena nak membesar la dan macam-macam terinngat lah~! so.. bergantung pada sebab awak nak senyum tu.. kalau memang ttbe senyum tak bersebab tu memang sah kena contact hospital bahagia.. kuang kuang kuang~! :)
pastu kan, kalau ikut memang banyak lagu ada kaitan ngan senyum ni... yang terbaru yang aku sendiri pon suka :
'kacak dalam, kacak luar, kacak dengar sini.. kalau saya senyum, awak kena senyum sekali'
(betul tak lirik ni..ahhahaha)
banyak lagi lah lagu, tapi aku tak ingat la semua kan... quote tak usah kira la... berlambak lambak bertabur tabur...
ni aku quote from 'QUOTE' kat FB:
'Thousands of languages around this world but “smile” can beat them all .Because “Smile” is the Language even a BABY can speak'
tengok, baby yang tak reti pape pon taw nak senyum, yang dah tua bangka kedekut sangat senyum tu awatnya??? hhahahahah
lagi kan, ada part yang aku ketegorikan sebagai senyum perasan dan senyum nakal!
hahahah,
senyum perasan : dok balas balik senyum orang yang kunun-kununnya tengah senyum kat kita (sedangkan orng tu senyum kat orang lain) kesiann~ malu~~ huhuhu
senyum nakal: ni mmg saje jer, saje nak memain... senyum senyum :)
kalau sengih pulak? bukan ketegori senyum? ehh tak...sebab selalu sengih ni mmg ada makna... (kan kan kan?) ekekkekekeke
and this is something i just read,
Smiling is something that we do on a daily basis but we rarely think about the power that a smile can have. Peps tend to think more positively of those who are smiling then of those who are not. There are many interesting facts that revolve around a smile. In fact, did you know that women smile more often then men and that babies save a particular smile for only their loved ones.

Fun Facts about Smiling

1. When someone smiles in is universally known as an expression of happiness which is recognized by almost all cultures.

2. When a person studies laughter they are known as a ‘gelotologist’.

3. There are over 18 different types of smiles that are used in a variety of social situations. For instance, people can use a smile to say a hello, and they can also use a different type of smile to show their understanding of a particular situation.

4. A frown uses more muscles to contract and expand then a smile does.

5. A smile is one of the most used human facial expressions. Smiles can use between 5 to all 53 muscles.

6. Smiling releases endorphins and makes us feel better, even when you fake a smile you can feel better.

7. A person that smiles more is deemed to be more pleasant, sincere, attractive and more sociable then a on-smiling person.

8. We are born with the ability to smile, it is not something that we copy. For instance, even blind babies are able to smile.

9. Humans are able to differentiate between a real smile and a fake smile by seeing the difference in a persons eyes when they smile.

10. Newborns tend to have more preference for a person with a smile then a person that is not smiling.how cute! hahahah

Don't forget to smile!

and even fake smile can represent a lot of things too! :)

No comments:

Post a Comment