Wednesday, October 6

Posto Posto!


finger dancings again!
dan kali ini, tarian yang bertajuk NORAZWA BINTI MAJID!
memang spesal edition betul dier ni, asyik dapat post from saya jer kan..kan..kan???
ari tuh birthday dier, my bestie diana pon tak dapat post byk cam dier... sebab ape? diana tu memang EXTRA special sikit! dier punya post kena buat banyak editing process...muahahahahah!! sabar yer diana... upppss! sooryyyyy azwa, this post supposed to be urs kan? :)

well, lets dance, finger!

NORAZWA anak MAJID! born on september 6 thun kuda bersamaan 1990... jadi dah 20 tahun sebulan dan sehari u have breath in Allah's world yang tak kekal ni kan... (rasenye betul aku kira tuh!) *smiling*
untuk nak dijadkan post, i'd like to tell some story bout her, just a little je k..(azwa jgn nak perasan bebanyak taw!) -- finger start dancing salsa!
kurus, tak berapa nak tinggi, and hve such a ehem2 uhukkkss! hahahahaha...shhhhhhh~~~ :P
since kita dah jadi levelmate since first year kite masuk uitm and juga merangkap class mate and sometimes room-mate for a night!hahahahah and also, assignment-mate! :P jadi, saya rase serba sedikit i knoe u.. if i do la kan??? kongsi benda yang sama memang fun kan fren? hlovate especially! going to PESTA BUKU ANTARABANGSA 2010 was fun too! thnx fren! ur fun, ur great, ur gorgeous in ur own way taw! be glad to hear that(i knoe u do!) :P
there are some few things we hve in common actually, liking green, reading novels, sometimes crazy ideas too... (yeke?) hahahah... anyway! she's taken ok! to her boyfie, take a good care of her and please appreciate chance that hve been given..hahahaha... and the post bout dad's warning to date his daughter!please follow the rules! :) (wink wink)

6 comments:

  1. Muka dia macam Wawa anak Pak Teh huhu

    ReplyDelete
  2. sheera: yeke??? hahahahah... ader sikit kot..huuhuhu

    ReplyDelete
  3. im gorgeous!!!! waaa..t'lbey bngge ni...!

    ReplyDelete
  4. hekellhhh! over yer :P
    tak payah nak perasan lebey2 er~~~

    ReplyDelete