Friday, October 1

oh! menyesalnya~

ni lah akibatnya~
tu lah..galak sanagt kacau orang kan..tengok apa dah jadi.. malu sendiri weyhh~~ kena sakat ngan orang even i dont know them and they dont know me either, sungguhlah memalukan yang memang dah pemalu ni... yang aku pon satu, yang pegi ckp camtu watper.. double the shame! oh Lord! nasib baik aku tak kenal kau n kau tak kenal aku even aku ader sebut nama aku dah kan, sorry weyh~~ just cari seorang yang bergelar sahabat!

No comments:

Post a Comment