Sunday, February 3

Alhamdulillah it is.

Assalamualaikum, 
Jom jalan-jalan. badan belum habis penat pegi pahang dah kembali bercuti lagi. Destinasi kali ni, sebuah pulau~ Percutian dengan keluarga dan keluarga yang lain, sungguh meriah! Hey! Look at the sky! Alhamdulillah! cuaca semasa di sana sungguh indah!
 


 Improving my technique, still lacking, but then, who cares! hahahahah!

 Hornbill! not only in Sarawak tapi dekat Pangkor pon ada, This one is actually waiting for food. Dia duduk atas ni, n we all yang duduk tak sampai 1 kaki jauh dari dia was soooo excited la keep on snapping picture. During that time we're actually having our tea time eating Char Kuey Teow! (eh! tapi tak minum tea pon), then suddenly, a little who throwing some leftover of prawn towards the hornbill, and we're like, 'eh! apsal dia baling kat burung tu', first throw-missed, then suddenly, comes his abang doing the same thing, we're like,'eh! abang dia pon buat?' however, the bird catches the leftover and the flew away! just like that. Then baru kitorang notice! No wonder dia duduk situ pandang kitorang and then tak terbang pergi even though kitorang keep on snapping dia punya picture! Rupnya dia tunggu makanan! we all laugh after that! :)

 Practice makes perfect! E'IN!

Mans that i love! <3 p="">

 
 Cute Mr.crab! hihihi.. Tapi kesian dia, sebab tak boleh bergerak. Kaki dia tu macam patah, maybe sebab people keep on angkat dia sebab dia duduk atas batu. 

 It's just so nice!

 Nampak tak? Subhanallah! Bentuk dia macam unta kan!

Happiest face ever! :D