Wednesday, October 20

pengaruh FB

selamat pagi. selamat pagi... hahahah.. pepagi ni dah ader post kan??? hahahhaha...
ni ni dikhabarkan pengaruh FB ni... (FB lagi, tak abis-abis FB) dah jadi fenomena taw FB nie...
skrang nie kan, m whole famili ader fb taw! ni bukan famili setakat ayah mak abang adik jer...
ni famili yang termasuk dari nenek sampai cicit taw... hebat ke tak FB ni.. memang hebat weyhhh! hhahhah... nenek takderlah personal FB tapi ader 'hajah habsah's family', gamba nenek jadi profie photo taw... n my anak sedara yang dok panggil aku cik ein, cik ein.. kite ade FB, nanti add la kite.. sungguhlah zaman ni dah berubah kan??? famili aku tak payah citer la...
the whole famili aku in FB keyh! tak cayer pegilah search kat FB tuh.. mesti jumpa punya...

ayah: Abu Bakar
mak : Ana Ismail
abang: farhan abu bakar
adik : fadzlan abu bakar
adik : fadzlin abu bakar
and ME : farahin abu bakar

walaupun mak punya tu orang lain yang buatkan n dier suh delete account tu tapi still, dier ader FB kan...
hahahahaha, memang whole famili ader FB, aduiyaiii! actually bahaya sbenrnyer...nnt kantoi beb! lepas ni, banyak benda yang hanya akan dipost dan di update kat blog ajerlah yerr... bahaya sangat dah FB tuh... tak pasal2 jadi bahan pulak...hukhukhuk

No comments:

Post a Comment