Sunday, October 31

its already 1st NOVEMBER!!! yeayyy!

secara rasminya! hari ini adalah hari rasmi bulan akhir saya akan ber-praktikal.. yuhhooooouuuuu! ngggeee~ hepi habis niehhh! :D

ohhh! count the days left uolllsss!

only

20 days left!



ni dah siap tolak cuti deepavali on 5t of Nov and also cuti raya haji on 17th of Nov(jika tiada sebarang perubahan la~) ngeee! how accurate i am?? ohh..sungguhlahhhh! tepatt!!! hahahahah
well, tak sabar but at the same time mesti akan sedih jugak since 6 bulan kat sini, we are like a small new family kan.. :)
anywayyy! still.. cant waittt!!! huarrggghhhh~ :D

5 comments:

  1. cik xnk praktikal lgOctober 31, 2010 at 8:54 PM

    tolak deep. n rye aji rsenye 18 ari lg... hoho bkn ke?

    ReplyDelete
  2. tidak2... tu dah siap tolak tuh.. memang tengok kat kelender... cuba try kra balik.. *wink wink*

    ReplyDelete
  3. a'ah...
    seb baik jwpn soalan add math tu btol...
    cme jln keje je slah... huhuhu

    ReplyDelete