Saturday, October 30

Gaya Tudung Vogue ~ versi farahin

ehem~ ehem~ :D ngee~ again, for fun saya join blog contest lagi..
ahaks~ n for this one,GAYA TUDUNG VOGUE contest was given as the title and made by sis KHUMAERA!
well, as for me a bit messy and done a lots of involuntary action cum decision pon decide untuk join-join malu contest nie..ahakss! (thnx for inviting yer dear sis) :)

actually kan, i like to try new things and lilit-lilit shawls is part of it and my idea of keep on trying, testing benda baru kadang2 turns out so pretty sedangkan kalau tengok betul2 memang ntah pahape jer gaya tuh..ahakss! ^^"
dan tu yang dapat idea untuk bagi nama for my gaya is :


the sweetest beauty of trial and error






terover sampai letak 4 pics nie.. adesss~ sorry sis, memang tak tahu nak choose nih.. hahahahha :D

and here i tagged 2 of my friends! :)

azwa
puti

hopefully, rasenyer dah cukup sumer syarat yer... ngeee~ well, gud luck to everyone yang join contest nie... :) insyAllah ader rezeki boleh menang kan??

2 comments:

  1. salam..sy dtg terjah..
    woaa..style tdg camtu sy ta penah pkai lg..tp mmg comel.. =)
    thanks for joining..tunggu due date ok..15hari dr skrg =)

    ReplyDelete
  2. thnx sis, nggeeee~~ :)
    mestilah tunggu,, :D

    ReplyDelete