Wednesday, September 30

can't wait!!! new thing!!

warghhh!!!! bahagia yang teramat apabila memiliki sesuatu yana memang dah lama di idam-idamkan... fuyoo fuuyyoohhh!!! dapat camera beb!! DSLR tu.. canon 1000D.. even tak berapa pandai lagi nak guna but still it is the best thing i ever had!! thanx to my beloved bapak la kerana telah berjaya menunaikan impian salah seorang anak yang memang kaki demand kat dierkan... happy belated birthday to me and i love my present a.k.a my canon 1000D... lepas ni puas la aku bergambar.. hhhoooorayyyy!!!!!

within these few weeks coming.. kelab course kitorang (consider course la kan sebab tak taw nama lain dier ape) D'AIS akan menganjurkan sebuah makan malam yang bertemakan hari raya.. can't wait coz this time it's a combionation with other course but same fack a.k.a gabung ngan budak MEDIA la... giler tak sabar sebab nanti nak tgk jumper tapi dier mesti pakai sedondon ngan awek dier tu.. anyway.. yang paling best adalah bergambar!!! CAN"T WAIT!!! nanti ein letak gamba dinner kat sini.. insyaallah if pegi lah.. (gamba next post -_-)

Sunday, September 27

selamat hari raya


salam..it's been a week we're having our raya..have fun tak???ein???actually tak berapa nak have fun la but at least there a some memories that are just not to be forgotten..well ya!!everybody pon ade memori sendiri kan???just like everybody else..ein punya raya pon ader peristiwa minta maaf n not to be forgotten dapat ang pau.. but the best is ein raya ngan camera baru.. fuyoo fuyooo!!hahah..giler bangga diri kan??agaklah..huh???berlagak???kenalah babe..bukan selalu impian tercapai dan cita-cita tertunai. ahaks!!tak boleh blahh!!!macam nak bagi penampar kan??? tapi tak boleh..tak baek pukul anak dara orang...hahaha..anyway raya tetap a bit best!! for those yang tak meraikan raya dengan keseronokan tahap melampau anda mengalami kerugian..hahahah.. sempena kite masih kat dalam bulan yang memang mulia ni ein nak mintak maaf kat semua orang yang ein kenal n kat sesape yang kenal secara langsung dan tidak langsung. mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki. wasalam..

Saturday, September 26

even he is sweating i just love how he sing this song..

full of emotions..(even i dont really know what exactly he is saying, i just know the part when he say arigato which means thank you)

n plus he still loke handsome ...

i just love ARASHI!!