Friday, October 15

gambate!

since we've been practical-ling here for about 5 month(almost) so, we've been knowing other people kan...
and here is my office-mate....
dan, dalam gamba tu ada kumbang seorang kan (bak kata puan siti lah) kumbang ada seekor pon nak terbang dah~ hahahahah..
well, firstly congrats la yer sbb akhirnya tercapai jugak dapat job kat govern abg shidee yer~
ehem ehem... kalau dapt bonus ker aper ker, boleh la belanjer erq??? (nak tunggu bonus puan siti paham2 sendirilah yer... ahhahahahah)
so, nak dijadikan entri kena la tulis panjang sikit tak??? sikit jer lah k...
since kita kenal pon for almost 5 months jadi tak banyak benda pon nak cerita... sbenarnyer, takder langsung benda nak citer... hahhahahahah
sajer jer tambah entri kat blog ni sbenarnyer...
anyway, congrats lagi sekali yer... (n jgn lupa mcD taw) we all tuntut nanti... hahahahahahahah
padan muka! happy working at new place~ :)
here some cheer word for u!
gambate!!
aja-aja fightin'!
chaiyokkk!!
daebakkk!!
gud luck!!
semoga berjaya!!

bug with all pretty bright full bloom flower~

2 comments:

  1. agak sensored disitu..bile kumbang bersame full bloom flowers

    ReplyDelete
  2. hahahahhahahaha..uppppsss sadaisy!!

    ReplyDelete