Tuesday, October 19

miss much!

kalau ikut sekarang nie tgh study week, sape punya study week??? uitm yang punya..hahahhaha... budak uitm skunk dah mula bercuti dengan tujuan untuk buat ulangkaji, (but i know ade yang tak balik kan) sayang sangat uitm la katakan, sedangkan tak boleh tinggal awek and boyfie yang dok jauh,,, ye tak??hahhha... nawaitu masing2 okeyhh! n ader jugak yang balik pegi enjoy dulu, enjoy sakan untuil 3 days before ur paper then baru struggle...hahahah..pada yang memang dah sedar awal2 n tgh study tuh good job!! insyAllah Dl ut uollss! :)
sbenarnyer rindu sgt nak study week ni... yelah, sekarang kan tgh praktikal, so no study, no final only work loadss! sugguhlah tahap bosan okeyh... teringat masa part 1 study memain sebab tak sangka pointer sangat penting... until sem 2 dah dapat keinsafan sikit n start tu study giler beb( kat U ni lah aku belajar studi sampai tesion) time SPM dulu pon tak cenggini... seriously!
bangn kul 8 lepas dah breakfast terus je bukak buku, memang patut time tu dapat title ulat buku sebab tido pon ngan buku keyh,, (but for me, my NOTA la kan) - nota berwarna warni tuh! hahahahah... stay up sampai kul 3 - 4 pagi memang sesuatu yang mencabar, fizikal n mental.. gangguan? tak payah citer, banyak jer... dari yang kasar sampai yang halus..ader jer.. tapi semangat nak belajar punya pasal so everything boleh tempuh.. n the result Alhamdulillah la kan... syukran jazilan!
sungguh rindu! tak tipu punya... lepas abis satu paper pegi balun tengok movie... movie marathon! yang outing or dating pon ader jugak... yang qada' tidor lagi ramai..yelah,, nak topup balik all energy yang dah abis kan... pastu sambung balik routine study untul the final's over! n then MERDEKA for that sem only, oh! really miss those time laahhh!
next sem akan kembali sperti itu, dah usaha harus ditingkatkan,, cita2 kena capai beb! takkan nak jadi useless kan??? lagipon dah final sem time tuh! so, paham2 sendiri!sekurang2 nya make our parents proud! sebab itu yg diorang nak bila anta kite masuk U...
to all UiTM-ans! selamat menhadapi final in couple of weeks, i think! gud luck n do ur best aite!!! Allah always with u, and i'll pray for ur success!

6 comments:

  1. sgt2.. rndu..... haiyooo..

    ReplyDelete
  2. hehehhe..kan...sangar rindu! :)

    ReplyDelete
  3. MISS library kan cik anony..hahaha

    ReplyDelete
  4. ss - library??urm...ader paper la nie kan????

    ReplyDelete
  5. mest la ade...mamat ensem da muncul kn dri tuk final exam..hahaha

    ReplyDelete
  6. miss library?? mamat ensem.. argghh.. pending... xphm la.. trgkn sket cik ss

    ReplyDelete