Saturday, December 31

titik tengah

well, dalam jalan yang lurus, saya di tengah-tengah.
dalam dikelilingi lautan manusia, saya ditengah-tengah.

maaf.

Friday, December 30

ambition

back then, when i was a little child, and when i was asked about what i wanna be when im big, the normal answer that i'd say was...... urmm.. i dont really remember actually.

and again, back then, during my secondary school, i still remember that i was following my friends answer to become an accountant. but actually during that time my first answer would be a teacher.
and when i reached the time of my age was 16 years old, im enrolled to an accounting class and since there is one thing that i really want to be. NOPE~ not an accountant. but to be a fashion designer. yup! weird huh. why? because i love designing things basically. and the reason why i take accountant is just to ensure my future because i do hear rumors that be a fashion designer will not give such a bright future.
and yes, at that time i've planned my future accordingly. since for my accounting class i have no subject for art therefore i've decided to take an outside tuition for my art subject and i'm going to sit for that paper during my SPM, and yes, i've made it. flying colors result brighten up my day.!

and how am i glad at that time i can become a fashion designer, i even apply to persuade my study in art and again, i've got the offer letter to go for an interview. and that was the point where i have to let go my dream as my parents against my will. with the reason that becoming of what i want wont give me any future. and only Allah knows how sad am i during that time.

since i cant be what i wanna be and i dont want to be what they want me to be, so i decided to persuade my study in accounting. and Alhamdulillah bacause there's still an offer for me.
and even sometimes i have regret in what i have studied now, but there's always reason for everything happened kan, Allah knows best.

but, i think slowly i can regain my dream. if i have the guts to proceed it dont u think so too???

Thursday, December 29

addiction ; coming back.

ok. dah kemaruk dengan benda-benda lama yang saya minat tapi still belum ada masa nak buat. (lebih tepat, belum dapat masa yang sesuai) with the reason - final is ON ITS WAY!

- list of novels yang nak dibeli semakin bertambah, (fantasy is fantasizing)
- gian nak guna kamera yang dah semakin berhabuk dekat bawah katil. (tetiba timbul the urge untuk menjadi tourist)


well, tu je. sebab kalau saya dah start dua benda kat atas ni, nescaya, tiada siapa yang dpat menghalang. HAHAH

Wednesday, December 28

normal thing to complain.

normal ; "wey! aku rase aku dah gemuk" sambil telek diri depan cermin, looking at double chin, spare type and whatsoever.

masih normal; "weyh, im fat and i really do like it" basically untuk those yg mengalami anorexia semulajadi dan setelah puas minum susu gain weight dan sewaktu dengannya akhirnya BERJAYA.

hampir nak ke tahap abnormal; "weyh, aku rase aku gemuk laaa..." sedangkan calculation BMI dia shows that dia dalam range orang-orang berbadan ok(almost perfect)

memang abnormal; "weyh, im fat" sambil nangis2 tapi badan dah macam tengkorak hidup, tulang belulang punya bentuk pon boleh nampak kat badan n nak cari saiz baju pon susah sebab dah tkder XXXS..

well, saya? hanya nak tergolong di dalam orang yang berkeadaan sihat. supaya badan boleh buat all the activites yang fun and all my routine activities macam biasa.

.my BMI raising and its a bad thing.

Saturday, December 24

comrade.


while listening to lagu teman cover by Shila Amzah, these people appear in my mind. how thankful i am to have all of you as my comrade. comrade - friends. (comrade - dah macam go! go power rangers pulak bunyi die.. ada power-power gitu.. uuhhhhhuuu)

"To be depressed is to be lonely; to have a friend is to be happy..."
- Guido (source; encik Google)

Tuesday, December 20

"they say bad things happen for a reason, but no wise words gonna stop me bleeding" - The script - breakeven

indirectly related. this week. tomorrow. ECO presentation.
breakeven profit, supernormal and abnormal profit. sub topic untuk topic ape erk.. dah lupa dah...

well, life goes on......

Saturday, December 17

phew.

ok. tarik nafas. lepas. tarik nafas. lepas.
last entry pasal busy. entry hari ni pasal kurang bz dah sikit jer (ok, sikit tu menas memang sikit je sebab just few hours je enjoy tadi)

since 2 weeks ago, been busy siapkan all the assignment yg due date die mmg nyawa-nyawa ikan je.. (siapkkan ke?? last-last, last minute baru hantar -- esok tgh hari nak hantar, paginya baru pergi print) - sungguhla hebat kan! lebih pada sungguhlaaaa MALAS nak buat. tu yang kerja asyik bertangguh and in the end, sendiri yang rugi sebab all the assignment macam tak berapa nak puas (puas kat sini means macam assignment tu tak dapat tumpuan sepenuhnya laaa)

ok. tarik nafas. lepas semula.
there is still 2 assignment yg kena hantar by next week and we (my group) STILL tak start pape lagi. only the guideline is here with us, tapi sebarang kerja. NOPE! ZERO. KOSONG. tak ada pape. sungguhla...

n also, next week will be our last week for classes. n the next next week will be our study week! YIP! dah study week weyh! n guess what, my brain macam still stuck yang kitorang masih lagi kat awal sem. sungguhla cepatnya masa tu berjalan, (kalau betul la masa tu ada kaki, n kalau nampak la dengan mata kasar, bukan setakat jalan, dah lari pecut pun ada jugak)

stress?? pasti! tapi belum over the top lagi.

life.? belum ada masa nak cerita lagi sebab dok sibuk baca life orang lain. dah tu orang tu hanya dalam novel je (erk...kalau tak paham, just proceed. no harm done)

2 buku : baju melayu hijau serindit n merahnya ceri. (sibuk baca life orang lain dalam novel ni haaa)

n yes! by the time my final is coming dan saya sibuk membusykan diri membaca something yg unrelated with my subjeck (kan best kalau novel2 ni semua masuk final! comfirm A dalam tangan)

by the way, untuk kali ni, ni je. :) good day, good night, and farewell.

Sunday, December 4

buat busy or memang busy?

to-do list memang dah cukup panjang lately ni,

with all assignments moving towards their due date, my head stuck.
(bahana tangguh kerja - own fault)
so not gonna merintih meratap sayu pilu on how my life is going on currently.

been busy doing all the assignment n buat-buat busy when mak ask me whether balik rumah or tak weekend ni. n i say no, maaf tak balik sebab "buat-buat busy"

kalau balik banyak sangat oppurtunity cost, and not even bestest choice is choosen sebab all things orang pilih will be "precious my own leisure time" - watching movie, tv, all sorts of entertaiment and sleep all day long. HAHAH

so better jgn balik untuk mngelakkan those things untuk berlaku. grrr..

n lately ni, im kinda dissapoint with myself, to not be strong on all sorts of things.
never give my best.
never strike hard enough to achieve what i supposed to.
need to get a grip.!