Tuesday, October 19

bila nak kenali seseorang~

mukadimah: susah!
bila nak kenali seseorang: susah!
sedang-sedang mendelete rubbish in my mail, ada terselit satu email(an update actually)
bcoz i hve subscribe untuk menerma apa sahaja update kat laman sawang tersebut so ada lah update itu bila tuan pemilik membuat post baru.. jari tekan dua kali, tunggu loadinggggggggggggg~
mata pon bergerak, kiri ke kanan sampai hujung lagi sekali kiri ke kanan dengan anak mata dikebawahkan sedikit.
oh! puisi rupanya, apologi? apologize?
dia? aku?
dah abis dah??? eh?? ok! tak paham langsung...
ni la yang jadi bila aku baca laman sesawang yang nie.. dia sepertinya mengungkap sesuatu, (well, i know yang ia tak semestinya sesuatu yang peribadi) tapi dari situ kita mengenali... kan????
ttbe dah nampak bendera putih, ok! surrende, give up! cant understand enough! to high for my understandability~ titik dekat situ, next time maybe!
sambung balik.. think we know but we're not!
rasenyer aku tw, tapi bila terjumpa balik jadi tak tahu pulak...aduihhh!
masalah menjadi double masalah bila cuba memahami masalah..
sudahnya, masalah tambah masalah sama dengan dapat masalah lah...
sah, dah serong dah nie...
sah, dah bengkang bengkok!
tu la, sibuk sangat nak kenal sudahnya tak kenal langsung... hahahhaha :)
bole paham ker??? macam tak jer??? ta paham jugak?? tekan je lah [X] kat hujung belah kanan tu, tutup dan terus hilang keyh!
big smile everybody!

3 comments:

  1. ni yang aku pening balik ni

    ReplyDelete
  2. SS - tak payah nak pening2....tak penting pon :)

    anon - hahahahahah..unknown entry selepas membaca entry yg lain... hikhik

    ReplyDelete