Saturday, February 20

new thing! i like~~


thnx sbb belikan...
podpidie~

Thursday, February 18

INSPIRED!
















just something to be shown.





memories n something im proud for capturing it!

Friday, February 12

OMG!

haaa!!! giler lama tak story mory kat sini kan....
Wokkeeyyyhhh!!! nak lepaskan semuanyer nie... get ready... set... goooo!!
Assalamualikum W.B.T
first the bestest time of my life dah lepas.. that is secret.. big time secret.. n benda tu buat i happy tahap gaban punyer lah.. menjerit sepanjang kejadian yang tak dijangka berlaka dah senyuman mmmg tahap lebar sampai boleh koyak bibir nir.. hahahahahahahahha...
kesukaan tahap paling maksima! ok.. abis first story..
NEXT!
dah bole lupakan awak tu.. awak kita dah tak pedulikan awak lagi dah.. awak dah boleh pegi ngan couple baju putih sedondon awak tu.. dah tak menyakitkan hati sbb saya dah tak amik kisah langsung.. Hooorayyy!!! berjaya jugak dah tak suka kat dier.. THE END
NEXT
im going to have an express birthday present for this year and once again nak senyum sampai bibir koyak rabak nih!! hhehehhheeeeeee... FULAMAK.. best betullah tahun ni... murah rezeki. ALHAMDULILLAH.... seronok mmmg tahap tak ingat punyer... tapi ada habuan kena balas.. struggle for the best...
LAGI>>
Haaaaaa!!! next sem praktikal but terpaksa buat kat seremban for certain reasons yg mmg dah cuba elak tapi tak dapat gak nak tepis dan terkena gak.. so akan buat praktikal kat situ with one of my coursemate PUTI... cant wait sbb nak timab pengalaman bekerja.. Aigoooo... tak sabarnyer even taw mesti mencabar tahap melampau ni... tapi pape pon ttp akna have fun...
LAST BUT NOT LEAST..
been waiting... untuk satu benda.. CHOPP!! 2 benda sbenanyer... pesta buku kat PWTC sbb nak buat yang satu lagi.. nak beli buku dari penulis kesayangan.. VERSUS kuar masa Book's Affair kat PWTC.. CANT WAIT!!!! capet la bulan 3.. warghhhh!!!! mmg giler betul nak tau ending nawal tu... yeah2....

n dalam masa sebulan ni banyak lagi benda jadi tapi tak dapat nak express sume dalam satu masa ni.. banyak sgt.. tgn pon letih gak nak taip2 nie...
Wookkeyyhhh!!1 sampai sini dulu.. kang sambung lagi..

TO BE COUNTINUED....