Thursday, October 14

pertama kalinya~ auuuuwww~

how funny when orang yang kita suka suka kita baik??? seriuoslyyyy!!! ouhhh! sungguh tk sangka!!
hey, suka does not mean apa2 yang lebey okeyyhhh! (maybe yes maybe no)
pelik kan...
early in the morning punya story again, rutin harian dilakukan and suddenly: benda itu disebut!!
sungguh dan amatlah terkejut.. mata yang tenagh mami boleh terbeliak ala2 nak terkeluar.. baca sampai 2 kali ok! 2 kali!! biar betul...
dan utk memake surekan aku telah bertanya,
'------------------------------'
dan balasannya is,
kalau tak suka, takkan reply msj..
ape punya spesis jawapan lah????
huh! but the thing is for the first time in my life, orang yang PERNAH aku TERsuka suddenly suka aku balik...wrhhhh~ pecat lesi seketika jugaklah,
tak expect pon.. maybe sbb aku pernah confess kat dier kot...that's why things turn out macam nie... if tak then tak lah kan...
so, there is a good benefit in confessing feels! ahhahahaha
sungguh budak2!
and how cute is that?? none??? memang pun.... hahahahahahah


p/s: something is there

11 comments:

  1. aiyoyo...hehehehehe...nice entry to read....gagagagagaga

    ReplyDelete
  2. i know u were waiting for this entry kan...pssttt!shhhhh taw~

    ReplyDelete
  3. yup..so long to wait.....
    lucky that i busy with my entry...sedih siot!!!

    ReplyDelete
  4. thniah la... hhuuhuhu

    ReplyDelete
  5. SS - bukan pegi mane pon,,, bawah jer...
    anon-takder benda yang nak tahnih pon..anyway thnx

    ReplyDelete
  6. mmg la tp xde depan mate....rapat kot..

    ReplyDelete
  7. yolarhhh~~ am i not that 'rapat' with you coz u dont seem to be in bad mood when we were being seperated before?

    ReplyDelete
  8. btol2... silent stalker i luv u!!!

    ReplyDelete
  9. SS ader secret admirer too??wahhh!

    ReplyDelete
  10. hahahaha.....................

    ReplyDelete