Thursday, September 2

tired


saya dah penat la...
saya dah penat nak pikir pasal awak..
pasal perasaan saya..
pasal pape yang berkaitan dengan ni lah...
nak taw kenapa? sbb saya penatlah..

menyusahkan diri jer..
saya dah penat tahan ego saya.
so..if saya rase saya suka n saya rase nak buat benda tu..
then i'll go for it...
hahahhaha...
like i have done before..
n now what am i doing?
tackling u maybe??
hahahahahha...
just wait and see...
saya nak main2 ngan awak...kekekek :)

9 comments:

  1. awk.. tackling is not a crime.. so...go gurl!!!!

    ReplyDelete
  2. awak...it will become a crime if saya yg tacke dier n bukan dier tackle saya..
    adehh..perigi cari timba la plak....jatuh saham beb! X)

    ReplyDelete
  3. if u play wit someone then u'll never feel the pain..pain it's very important to be matured..
    -someone just stop by-

    ReplyDelete
  4. mr. or miss someone stop by: thnx for advise...if im playing with someone does not mean im not learning something.. there.s a reasons for every things that i do... all i can say is that's the way im learning of being realistic~ anyway.. thnx for stoping by... do it more frequently~

    ReplyDelete
  5. awk..its not a crime too if perigi cri timba la wk.... juz look at siti khadijah n our prophet la yang..

    ReplyDelete
  6. yup..itu satu contoh yg sangat baik..tapi siti khalijah seorang wanita yg sanagt hebat.... tak layak nak bandingkan diri sengan dier

    ReplyDelete
  7. uoppss...typing eroor. *siti khadijah

    ReplyDelete
  8. xpyah bndingkan pon wk.. juz try ikut cara die..

    ReplyDelete