Sunday, September 19

back to work~

apa cer?? hailohhhh~~ monday blue lorrr... macam tak bese plak ka... setelah lebih seminggu duduk-tido-bangun-makan-dan buat segalo bondo yang boleh menjurus kepada kegemukan. wallahhhh! here i am again.. updating my blog using company's internet and com. booooyyaaahhhh! well..today is monday which means the first day we came back to work after our 10 days holiday and everybody wearing their baju raya but dats not including me, puti and abg shidee coz of our own reasons la kan... nak bgtaw ker??? tak payah la.. malas nak explain panjang lebar kan... and not to be forgotten yang diorang sume bawak kuih raya weyh~ nak merasai mood raya lagi kan.. bawa la segala macam benda yang bertemakan raya, so that feel raya tu tak kan habis sedangkan mood tu macam tinggal sipi-sipi jer... well.. happy eid mubarak uollss~ :)

No comments:

Post a Comment