Thursday, September 23

tiada yang mustahil dengan kuasa imaginasi.



MAGIKA! sangat magis! yes! that is the title, satu cerita musikal yang baru di tayangkan bermula semlam begitu menarik perhatian. ia SESUATU YANG BERBEZA. elemen2 melayu di ketengahkan dan diperkayakan lagi dengan kisah-kisah dongeng melayu yang pelbagai. Juga mengetengahkan artis-artis yang cukup hebat dan berjaya membawa watak dengan baik sekali. tahniah kepada KRU! wahh!! dah macam commentator utk wayang dah ni :)
walaupun tak ramai orang yang menonton (mungkin disebabkan hari berkerja) ia tetap memberi impak tersendiri. cceeeewwwwaahhhh!!!

antara scene feveret!
*aksi bunian yang dibawa oleh MAYA KARIN (or should i saya maya karinssssss) terlalu ramai maya karin..heheheh...

----- selamat datang ke magika-----


*m. nasir sebagai penunggu tasik chini(merangkat naga tasik chini)

------mana nak pergi kamu bertiga, jangan sampai bangunkan naga------

*watak bawang merah dan bawang putih yang di mainkan oleh leeya dan amani :)
------ mana nak lari------
p/s: sangat fun!

4 comments:

  1. kau dah tengok? berapa bintang kau boleh bagi?

    ReplyDelete
  2. cik sheera: dahhhh!hehehhe... how many stars erq??? 4 i think sbb aku mmg suka citer cenggitu

    ReplyDelete
  3. ske jgk part maya karinsss tu...

    ReplyDelete
  4. kan kan kan....tersangat la fun :) n cantikkk!

    ReplyDelete