Tuesday, September 28

♥ ich liebe dich


everywhere is about love~ ohhhhh!! ♥♥
minggu ni asyik denga things related to l.o.e. word jer,, stesen radio, social networking a.k.a FACEBOOK and even followed blog by me! sungguhlahhh!
well, like usual, gone to work by car and of course listening to radio la kan, and HOT FM memang dah tersedia terpasang, topik for that day - isnin - pernah tak anda jatuh cinta dengan orang yang salah? adooohhh! topik punyalah kan... and adelah terdengar seorang pemanggil ni dok buat confession - saya terjatuh cinta dengan emak kawan baik saya! wallaweyyhhh! gila punya jatuh cinta... stesen di tukar kepada FLY FM, and guess what s the topic? yes! related to love jugak la kan... how far have u gone for ur love but this time the topic more general and apa yang i denga is phab the radio dj menceritakan yang dia sanggup walk 15-20 minute to someone just to borrow money to eat his favorite chiken rice yang he really LOVE! kan, kan, kan, memang more general cause it's not a talk yang berkaintan male-female-fall-in-love! hahahahah more fun... and that later afternoon on HOT FM again ikhwan yebba yebba dengan topiknya something to do with cemburu la.. n memang lagi weird rupanya tahap cemburu seseorang tuh kan... :) well, that is malaysia love story...
kat facebook biasalah, fall in love, heart breaking, jealousy and all those feeling yang memang dah dikait rapat dengan lovey-dovey things ni memang sentiasa di update status nya! hahahhaha
as for blog, pagi ni... my cousin just enter a contest 'i love u contest'... wahh! everyone pon nak cintan-cintun-cinton kan...
(p/s - sheera, jgn marah k... i give u free publisiti ni taw.. auuuuwww! and gud luck for that contest darl!)
and for me, baru semlam tulis entry ' it's fun to be romantic' kan... heheheh :)





so, happy fall in love everyone! x0x0 ♥♥

No comments:

Post a Comment