Wednesday, September 15

drama hari raya

syawal pertama : hari semestinya dimulakan dengan bangun yang tak berapa nak awal la.. lepasdah kena kejut pon still tak bukak mata n suddenly telinga dah bingit kena lecture pagi jumaat kan... (to mom, im sorryyy) :)
pergi ke kubur dan Al-Fatihah disedekahkan buat yg telah pegi juga bacaan yasin di tanah perkuburan felda bukit besar... Sesi pesalaman dan mintak maaf dimulakan dan tahun ini serentak n the consequences: tak dapat nak capture banyak gamba.. erqqqqqq....
n not tobe forgotten.... pegi main baling selipar ngan budak2 bawah umur a.k.a my cousins, sepupu-sepapat, and again.. consequnces: malam itu aku telah demam dan sakit segala urat sendi tulang belulang... penangan dah lama tak excersice..


syawal kedua: beraya di rumah moyang yg selalunya kitorang pg raya pertama ttpi terpaksa tunda ke hari raya kedua atas sebab menunggu kepulangan pak cik ku: cik Amir yang tiba tgh mlm raya pertama...(tu kire mlm raya kedua kan??)

syawal ketiga dan seterusnya: meraikan bersama keluarga dan seperti tahun sebelumnya... cam tuh lahh.. :)

No comments:

Post a Comment