Thursday, November 11

things-to-buy list!

ni namanya kes pembaziran, well.. bukan semua lah membazir pon kan (but most it) har har har!! gelak dah macam mr. crab dah ni (kan bagus kalau boleh jadi cam mr. crab yg sangat kedekut, at least boleh save duit!) hahaha, tapi.... girl=shopping dan shopping tu memang dah macam seorang perempuan , kalaulah perkataan shopping tu nama seorang perempuan... X)

anyway, dan calon-calonnya, adalah ;


  1. cute little ribbons yang banyak orang jual 5 sepuluh hinggit tuh, comelnya!
  2. 2 novels from jemari seni publication (kat umah tu ader 3 lagi tak abis baca, masuk yg bulan lepas punya, kira 4 buku sume sekali, tak membazir ke namaya?) novel dari publication lain pon ade jugak, so maknenye bukan setakat 2? aduhhh! jantungku? X)
  3. rare and unique design shawls! (oh! ni aku memang dah dok usha lama, sangat cantikkkk! sanagt pelik and unique!)
  4. telekung baru, (since one of my telekung tertinggal kat kampung kan, so, decide nak beli telekung baru, lagi pon telekung yg tertinggal tu dah lama)
  5. nak beli rantai silver, (nak pakai ngan pendant yang aku beli tuh,)
  6. a new bag? (urrrr, 'ala, nak bag yg kecik molek sikit', heheheh)
  7. a good photo album ( haaa, ni kes tamak lagi... photo album kat umah tak penuh lagi... tp nak yg baru -- sebab semalam jumpa satu photo album yg sangat cantik n with just a few touch is akan jadi sangat personal and beautiful, oh! bestnya -- dah bayangkan dah nie)


p/s : oooppps~ cukup2 la tuh... tak termampu dh rasenyer~ :) (ade sesape yg baik hati nak bagi present kat saya?sila2 la.. bagi ape yg di ingini ni yer)

No comments:

Post a Comment