Sunday, November 28

just go..u hurt me more

The day you finally decide to love me will be the day
after the day I have given up on chasing you


Now I believe it when people say love is blind...
'cause I must have been blind to love a person like you.

Love can sometimes be magic.
But magic can sometimes... just be an illusion.

When you are in love and you get hurt, it’s like a cut...
it will heal, but there will always be a scar.

wah!wahhh!! ayat dah macam broken heart ni... title tu lagi la...hahahhahaha...
well, im not even in this kind of things kan...
cilok sesikit kat google tu n paste jer kat sini, thnx encik google... :D
well, for those yg tengah broken heart tu, jgn la nak dok broke-broken kan lagi yer...
hati tu satu, kalau kat kedai, once broken consider sold...
kalau hati tu dah pecah berderai memang tak boleh tampal ape jadi??? consider DIE ker???
aiyaaaakkkk~ cetek la pemikiran kalau cenggitu... mintak jauh la...
life is unpredictable...karma itu ada.. live well..do well..be well...

No comments:

Post a Comment