Monday, November 29

kakak saya!

jeng..jeng..jengg!!! bertemu mereka,
kakak dan adik2 di khaltax and management! hari ni penuh cerita anda jer la yer, hahahah...
kalau berkesempatan nak amik gamba ngan big boss, :) heheheheh

girl yang ganti tempat saya, desrinapuspa :) - gud luck dear

kak ida my penyelia, :) - a lot of thnx untuk akk sebab ajar ein

kak ati, teman makan,cerita dan tengok wayang,, - next time kite tengok wayang lagi k :D

kak zura, - even tak sempat nak belajar tax ngan akk still belajar benda lain jugak :)


kak ina, :) - kakak yang riang!

kak shima :D - yang ayu dan comel..heheheh


ah so - jasamu mengemas office dikenang yer :)


dan ni budak praktikal lagi sorang, :) gud luck untuk kamu jugak yer (please ignore si tudung pink yer,, saje nak enterframe ) :P

dan...






























terakhir,



















teman rumah, teman bilik, teman segala teman! yup! awaklahhh! siapa lagi...



cik puti arifah binti khairuddin yang sangat saya sayang! thnx girl!! u help me a lot and im sorry for everything that i have done to you, awak taw kan, maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki..

p/s: memory can always be kept in our heart! luv u'olllss! ♥♥♥

1 comment: