Thursday, November 18

one night + a day journey~

terus skip ke pukul 5.30 petang, bertarikhkan tarikh semalam (waaaa! farahin perosak bahasa, dah la tak suport bahasa kebangsaan pastu dok rosakkan lagi...ampun!)

after balik dr ofis tempat aku praktikal tu otak yg letak elok dlm kepala ni dok sibuk merangka few thing to do for malam tadi la.. since ade few things come up yg perlukan tindakan segera so, ade la benda nak buat

  1. kena buat kek batik -- sebab ada jamuan perpisahan buat seorang sahabat yg dah abis praktikal (hari ni last day dier) sangat tak aci sebab dah la masuk lambat habis awal,grr.!
  2. kena hantar adik balik subang malam tu jugak sebab dier sibuk ade jamuan jugak! aduyaii! --disebabkan aku ni kira seorang kakak yg boleh dapat mandat tak berapa mithali so,,,,,
  3. kena bgn pagi sebab nak goreng nugget la bagai as side dish kan,
dan sebagai kakak yg tak berapa nak mithali ni aku kerah adik aku tolong aku buat kek batik(sape suruh paksa aku hantar korang balik) dan tak lupa house-mate merangkap room-mate aku, cik PUTI yang tolong buat jugak yer,
dah lepas2 buat kek tu around pukul 9 lebey, sebab before tu pegi beli barang sikit kan... then.. lepak sekejap tengok jangan pandang belakang congkak 1 kat RIA then around 10 aku gerak
vrooommm..vrooommmm...vrooommmmm!

negeri sembilan - selangor - negeri sembilan
seremban 2 - subang jaya - seremban 2


ni la bad consequences kalau ada famili macam saya, yup...ada few things yg akan tunggang terbalik sikit...hahahah
sakit jugak la pinggang aku driving jer... aduyaii... pastu yang buat aku lagi sakit dan rse macam penat jer adalah petang ni balik semula ke subang jaya... walaweyhhh! memang! negeri sembilan ngan selangor tu memang dah macam seremban nak pegi rembau je kot.... aduyaiii! hahahah
jadilah aku pengguna setia lebuhraya utara-selatan tuh! ahhahahah

3 comments:

  1. hehehhe..cian ein..
    drive carefully k..
    x mo vroommm..vrooommm..lju sgt ;)

    ReplyDelete
  2. waduh2.....name rembau jgk yg disebut2??? bikin seram aja kamu ini..

    ReplyDelete
  3. ayu: ofkos, saya pemandu berhemah.. kancil tu tak mampu pergi laju, 100 pon jarang jejak...rase macam melambung jer, ;)

    kirei: janganlah dok pikir benda tuh, senget!

    ReplyDelete