Sunday, November 7

back to basic!

dunia teknologi, asyik dok tekan key kat board computer ni ajer... tak sedar pon rupanya ada benda yang lama dah di tinggalkan...
*cik JOURNAL*
dah lama dok tinggal die kat book shelf kat umah tu.. agak2 berabuk bersawang dah dier kat atas tu, (maaf yer cik Journal, tuan mu jadi kacang yang dah lupa kulit) :D
well, seems like dah lama sangat tak dok menulis sambil berangan-angan! hahahah :) - tabiat pelik since reti tulis diary!
back to basic! there's a lot to be written down in there. tangan dah miang balik nak dating ngan pen nie :)

No comments:

Post a Comment