Monday, November 22

susah sangat erq jadi normal?

okeyh! agak2 kan korang normal ke abnormal? hihi.
pffttttt~~~ntah ape la yang aku agak2 nak merepek ni kan?
semalam, ada baca kat blog sorang ni, typical thing to be jotted down in A DIARY,
cik juwawa~ dear diary, today-i-met-a-guy-blah-blah-blah, hahahha, dan itu dikatakan normal? is it? then kiranya aku ni spesis tak berapa nak normal la erq sebab~mine was not full with that kind og thinggy, sebab ia nya lebih bayak kepada something yang memang tak boleh la nak di publishkan, kuang kuang kuang! so normal - 0 abnormal - 1

erqq, pink=lady??? ni lagi satu masalh nie, orang selalu sinonim kan pink ngan ladies, pink coach kat tren tuh, (tp ader jer mamat-mamat yang masuk? kalau tengok tegap jer berdiri, tak pulak macam squidy the squid kan?), pink ribbon campaign ( tp breast cancer boleh jer jadi kat individu berjantina male kan???)... aiyakkk! dan aku pulak kan, takder la suka sanagt ngan pink tu... takder la buat collection barang sume nak warna pink kan???? sebab i am a GREEN person! yeaahh! saya suka hijau!!! mwahahahahh! memang dah suka hijau pon.. so hijau bukan pink so maknenyer saya bukan ladies? or should it be im not ladies enough??? adesss~ abnormalkah itu??? nope! u can like any color u want! so, normal - 1 abnormal - 1 (yeayyyy!)

'budak2 bercinta, normal la tu', hahahahahha.. part ni nak gelak! so kalau tak bercinta tak normal ke??hahahah.. ni sape la yang punya idea nih??? kurang berwawasan sungguhlahhh! hahahahah... oppss! aku masih normal yer walau tak bercinta sekalipun... hirau pulak aku! benda normal dikatakan tak normal n normal tu dikatakan tak normal?? aduuuuuhhh~ sesak!sesak!
so part ni kira aku normal kan?kan??? no objection accepted okeyh! aku memang NORMAL! bwahahahahh!!

normal - 2
abnormal - 1

p/s: yeayyy! aku normal! (memanglah aku normal, takkan nak cakap diri sendri tak normal kan??? kalau aku buat camtu memag aku tak normal la, erq???)

2 comments:

  1. normalnyeeeeeeee.... cm tgok bola plak ade score cm tu..=p

    ReplyDelete
  2. hahahah, yippiiee! ai normal! hahahah... yup..perlawanan bola diantara pasukan normal dan abnormal...erqq~! :D

    ReplyDelete