Monday, November 15

lagi countdown~

10 days to go!


pheeewiiittt! hahhh! nama D- day counter kat sidebar tuh! hahahaah, tinggal 10 days bebehhh! oppps!! to be exact 9 and a HALF day only since hari ni org kerja half day jer.. yelah...nak sambut raya qurban esok kan.. uhuks2, wahai para lembu, kambing, unta malahan ayam...bersedialah untuk dikorbankan..muahahahahahaah! (cukup jahat tak gelak?) laa..ader yg tak taw ker D-day tu hari aper??? hari aku tamak buat praktikal kat company tax ni la... tak sabar beb! nak cuti.... hahaahah... nanti nak masuk balik UiTM-ku yg tercintah awal tahun depan balik.. and im a senior! part 6 dan harapnya kekal sampai part 6 jer, no extension! kuikuikuikuik... anyway, nak wish terus la, selamat menyambut raya korban buat seluruh umat islam dalam dunia ni.. moga2 ibadah diberkati hendaknya...amiiiinnnn~ :D




tengok betapa bahagianya kambing ni akan di korban kan? hekehekhek~

3 comments:

  1. 7 days more to go!! ohh i like....=)

    ReplyDelete
  2. ein..slamat msuk ke pagar uitm ye bln 1 nie.. ;)

    ReplyDelete
  3. selamat berjumpa ye nanti ayu~ :)

    ReplyDelete