Wednesday, November 3

mati kutu!

huarrrggghhhh~ kutu pun tak mati cenggini..
hahahah.. semalam la ni punya pasal... big boss kat ofis ni agaknya terlupa or buat-buat lupa bayar bil telekom malaysia.. so, semalam internet connection cant be connected! ohh! dari pagi pukul 8.30 up until 5.30 dah mati kutu... memang kutu pon tak mati cenggini... kutu sekali tindan ngan kuku terus mati... nsib kitorang la tak mati dek bosan kan...
dari pagi smalam memang dok melangut je kat ofis nie.. masing2 pon macam takder keje.. stakat dok lepak borak2 jer lebey!. huahuhau.. (if big boss taw komfirm kena pecattt!)
lepas lunch lagi la kan... yang kitorang budak praktikal ni dok tingkat atas borak2 dengan sengajanya melanjutkan tempoh perbualan hampir sampai pukul 3.. memang heaven habis... (bos tak masuk ofis punya pasal kan..) kuang..kuang..kuanggg!
dengan takder internet, aktiviti melepak memang up until dah nak balik la.. dengan siap beli goreng pisan, keledek goreng n milo panas.. perggggghhh! memang dah macam kedai kopi.. baeekkk punyaa kalau kantoi ngan boss ni... (orang atass siap dah get ready off computer kul 4 lebey! lagi melampau) hahahahahha
but then, hari ni kena la buat2 rajin sikit... (bg boss ader weyhh! hahaah..
p/s : THNX Puan bayar bill n internet connection dah ada balik :)

No comments:

Post a Comment