Wednesday, May 25

yesterday, today, tomorrow.



untuk memahami cerita dengan lebih jelas sila pahamkan timline di bawah yer, we're going to talk about the PAST, PRESENT and FUTURE here.. (patutnya post ni letak semalam, that why ada future,) well, just bear with me untuk cerita kali ni yer, :)

24-5-2011
25-5-2011

jom masuk time machine sekarang n we're going to 24th May okayhh!
on 24th saya telah keluar berjimba dengan my bestfriends!!!! yeaayyy! akhirnya kami dapat gathered! al 4 of us! and kitorang pegi pyramid (as usual) n we decided to play skating! yup!!! giler dah lama tak skate kan...so..main la...kaki dah keras but nasib baik tak jatuh kan..tp 1 of us ada yg jatuh..cian dier..heheheh.. kami tak pro, main pon kat tepi2 jer but we hve fun okeyhh! next time nak try main roller skate plak.. yang 4 roda tu... ada dekat subang avenue sebelah carefour tu... price dia dalam rm20 for 3 hours kalau tak silap... for skating tu kalau u hve socks and glove the price will be rm15 and if takde glove it will be rm23.... and u boleh main for many hours as u want too..takder limit...for beginners yg m
mg tak reti langsung jgn risau since ade ice police kat situ, kalau korang jatuh and so hard utk bgn nnt dier akan tolong korang.. (n no worries, pro pon sometimes jatuh jadi untuk yg mmg tak pro tu apatah lagi,) hikhikhik...


dan untuk kami semua, there's one thing yang kami risaukan... on 25th which is the next day our result akan keluar...huhuh....so, walaupun we hve all the f
un tapi risau,takut menggelabah tu sume ada okeyh... sampai rumah around 8.oopm and in the middle of the night, my ex-housemate bgtaw result dah boleh tgk...warghhhhh!!! so here comes the next day,

mid night of 24th dan hampir masuk hari baru which is 25th, diorang dah berjaya bukak result and most of them dah dapat result... saya mmg dah ready with the tab yg show my result tp tak tgk lg...click on other tab dulu... then bila dah ready baru tgk, and Alhamdulillah... walaupun my result not as pretty as rainbow tapi im glad that yang i've done it! bg saya tu flying colors for me lepas dua sem saya menurun n sem ni pointer saya naik! dapat kekalkan AD and im really thankful to Allah untuk rezeki yg die bagi... to all of dais student batch 2008-2011 congrats untuk anda punya achievemnt, anda dah berus
aha dan rezeki tu Allah yang bagi dan saya pasti ianya setimpal dengan usaha anda, :D, jangan menyesal or jangan berputus asa, sebab wa
lau apa pun awak semua mmg dah berjaya! :)

tadi pergi tgk citer pirate of Caribbean, BEST! untuk saya best la since i luv johnny depp kan... but then untuk others saya tak taw la...heheh..


p/s: pretty creatures sometimes takderlah baek sgt kan?

No comments:

Post a Comment