Sunday, May 22

hari ini dalam sejarah - 22th May 2016


Baraka Allah by Maher Zain,

satu perjanjian telah termenterai hari ini, today, 22th May 2011 i've made a promise to one of my friend that i'll sing at her wedding reception... dan ia akan hanya berlaku jika dia buat wedding reception or bernikah dalam masa 5 year STARTING FROM TODAY! yup!
gila tak gila? saya yang bersuara katak puru nak nyanyi.. hahahha.. seriously, my voice adalah suara paling teruk dekat alam semesta agaknya.. dan lagu kat atas tu jadi mangsa.. (maaf Maher Zain kerana menjadi perosak tegar lagu anda) :D

again, this thing hanya akan berlaku jika anda berkahwin dalam masa 5 tahun dari sekarang! and 22th May 2016 is the expired date untuk perjanjian ni.. kalau awak tak kahwin sebelum atau pada tarikh ni then there goes, saya tidak akan menyanyi untuk awak.. kihkihkih

should i practice to memorize the lyrics starting from today??urghhhh! kena start minum air asam jawa n air kosong bebanyak ni... brrrrrrrr..brrrrr (practice vokal) heheheh
cik puti, semoga doa anda termakbul, ;)

p/s:(farahin, stupid things for stupid reason much???) well, here goes.. at least i can make her smile and happy kan...



No comments:

Post a Comment