Tuesday, May 17

this is how we hve fun!

well, i do not know how to hve fun but im proud of the way i am now.
betul...u may found me not fun enough but this is me. i do what i do and cukup untuk saya. heee~~
girlfriends day out semalam. but unfortunately, tak cukup sorang, ATHIRAH NAJIAH, been bz lately so dia tak dapat join our trip (trip ker???hahhaha..boleh la...)
kitorang ni macam pelik sikit..(ke pelik banyak?) kitorang pegi tempat yang tak ramai orang..heee...bukan tak suka, just suka pegi situ.. hahahah..watching movie.. "something borrowed" but one thing saya belajar dari filem tu, u better confess before it's too late! hahahahah... or u're gonna regret it.. ;)

so, lepas dah tengok movie and we decided to go this place, and YES! ini cara kami bergembira! HAHA,

hee~ seronok untuk saya maybe tak sama dengan seronok awak, tapi saya suka cara seronok saya. :D

No comments:

Post a Comment