Thursday, August 26

hlovate


disebalik nama identiti dirahsiakan. sepelik nama sepelik itu juga tulisannya. buku hasil nukilannya sudah berbuah sehingga 7 buku... HLOVATE! khabarnya gabungan 2 words : love and hate! sebelum ni aku memang tak kenal pun penuls ni.. sampai satu hari my friend suggest untuk baca one of his/her books. title: Aa+Bb. rumusan: si addin dan benz serta sedikit aksi megs 7! extraordinary! comment aku yang pertama setelah habis baca dari muka pertama ke muka akhir buku itu.. sejak tu, hlovate become my favourite author. banyak spekulasi timbul regarding his/her identity.. and when that issues sre up hlovate hanya: 'makan biskut marie' heheh ;) aku tak sangka ramai rupanya peminat dier. to be exact : die-hard-fan.. aku melihatnya sendiri masa international book fair kat pwtc... first time aku tgk orang berebut beli buku n the book is his/her! memang terkejut tahap boleh kena serangan heart attack la.. sebab aku nampak ader yg dah dapat buku tapi still ckp " kak, saya nak lagi empat!" n ader yg sampai parents tolong rebutkan.. ohhh!!! memang ramai betul fans awak yer.. congrats! maybe your tulisan is something new in our industry! keep up ur good word! n good work!!
and aku pernah membuat satu short story as my what is it call again : yg dok kat depan tu n share some story???
>>kat klaz bel.. aku jadikan dier tajuk utama... n aku pernah hantar email kat dier n first email dier replied but the second one tak..maybe apa yg aku cakap dier malas nak jawab kot? or dier maybe too bz... and plus i add dier punya YM! hahahahah ... n pernah jer dier reply one of my messages kan.. n tu jer buat aku happy giler nak mati.. hahahah ;D
well.. tak nak la membebel panjang kan... here is hlovate's book!



1)5 tahun 5 bulan
2)Schubert serenade
3)aA+bB
4)Tunas
5)Ked's Story
6)Rooftop Rant
7)Versus

1 comment:

  1. bku mne yg pling best bgi awk ek??btw,ape ek nme ym die tu??nk gak add ym hlovate...hehe..

    ReplyDelete