Tuesday, August 10

hardest thing ever : being yourself!

with reasons yg aku sendiri tak taw
aku ras nak nangis tapi aku tak taw kenapa
aku rase nak marah tapi tak taw kenapa
aku dah tak boleh nak senyum dan aku tak taw kenapa.
im in a bad mood always and aku tak taw kenapa
dan aku tak taw ape yg tak kena...
im loosing myself tanpa aku taw puncanya
aku kehilangan tawa juga ntah apa sebabnya.
semoga semua kembali seperti biasa.
AMIN~

10 comments:

  1. insyaAllah...hnye awk je yg bley ubah dri awk... all is well~~ haha

    ReplyDelete
  2. cter hndustan la ~az

    ReplyDelete
  3. 3 idiots tu citer hinduatan.... ape kaitan ngan org???? AZ???? az???? ape plak tu???

    ReplyDelete
  4. azwa la..... yela,, dlm cter tu dorg ske ckp all is welll... so kaitannye, xde kaitan..

    ReplyDelete
  5. haha... bpe kli nk ckp.. ein=senget... bru sesuai..

    ReplyDelete
  6. still..senget betul azwa nie

    ReplyDelete