Monday, June 27

new peeps, or animal???

"aaaa naaaaa," "astagha," "pergi sana kamu bah,"

usual conversation nowadays, banyak sangat guna words kat atas ni, "bahhhh!!" hahha,
my workplace majoritinya adalah sabahan, so, as we know, orang sabah ni kalau bercakap hujung dia ada bah, bah, (dunnno why) - since saya pernah duduk pulau labuan dulu (for those yang tak taw kewujudan pulau labuan silalah segera google yer, how come u're a malaysian tapi tak taw labuan di mana,) dan saya jugak sudah lama meninggalkan pulau tersebut jadi, my skill in speaking dalam dialek sabah tu dah lama pupus. hahaha...

ok, ok, patutnya entri ni just an opening entri untuk entri2 yang akan datang, i really like to show u my work mate, mereka sangat interesting, hahahaha :) seriously, hihihi,

my work mate kinda Zoo, (apakah??zooo???? yang tempat letak binatang tu???) yuppppyy!!! yg tempat ada binatang tu, (kau kerja ngan binatang?? bukan kerja kat cafe ker???) haaa~ sebab tu saya cakap mereka interesting, kuikukuikui :D

saya buat short introduction keyh, :), in my work place we have,

  • Mickey Mouse
  • Kambing Biri-Biri
  • Zebra
  • Panda
  • Sifu
  • Legend
  • Penguin
  • and such, HAHAHAH,
i'll introduce them one by one next time....

No comments:

Post a Comment