Monday, June 13

assalamualaikum, teeeeheeee~~ teeehheeee~~ tehheeee~~~ :D :D :D :D
nape senyum jer??? nape??? saya sudah tamatkan pangkat sebagai pengganggur, (betul ke eja tuh?) errkkk~~! yes! no more jobless! saya sudah berkerja, walaupun hanya part time, but then saya puas hati, isaya belajar benda baru, banyak benda baru, teeehheee~~ and the most interesting part is learning on making coffee, latte and such, saya belajar buat latte yang layer okeyhh!!!! ala-ala, teh 3 layer tuh, pernah minum???
pagi tadi, dapat phone call, tp xdpt angkat since im helping my mom's friend doing some work, then tgh hari tu, saya rushed pergi interview kat summit, to be exact kat cafe, Point B! cafe, also known as Blush Cafe, seriously, kalau saya tak interview hari ni sampai sudah mmg tak taw wujud cafe kat dalam Point B! tuh! hahahah (sungguh la duduk subang pon tak taw pasal tu kan, hahah) shame on meee!!! ;P

urm, since terlampau tired hari ni, tak larat nak type pepanjang(tapi ni consider as panjang jugak ni,) i have a lot of catch-up tv need to be done tonight! (beast main idol, nora elena, and such!!) hahahahah!!! more stories on next next next entry i guess, lepas ni comfirm blog ni mesti agak berabuk sikit (ala, bukan kisah pon kan, farahin, jgn act macam kau byk sangat pembaca setia,) HAHAHAHAH, anyway, saya rase saya tgh hyper, too energetic pon agak jugak ni, disebabkan coffee tadi ker?? (first time rase pure coffee, yucckkkksss! pahit! minum satu tea spoon, terus immediately amik bekas gula and letak gula! seriously! )

btw: sorry coffee lover, coffee mmg tak sedap tanpa gula. kuikuikui



ni mmg gamba cafe tmpat im working right now, first time tgk tak perasan since the angle dier amik macam pelik sikit, but then bila tgk balik, mmg ni cafenye, source google, saya tak snap gamba ni, :)


2nd BTW: anyone knows apa beza kopi yang contohnya, cap SHIP ON FIRE tuh dengan coffee yang di buat menggunakan coffee bean?? different on taste or the consistency???

No comments:

Post a Comment