Monday, June 6

HB

untuk sahabat saya yang dah tua, sedarlah awak dah boleh pegi mengundi taw, jangan lupa mendaftar, ;P anyway,

i wish u happy twenty first birthday today, as far as i remember, aku tak pernah bagi hadiah kat kau kan?? an official birthday present la.... so untuk tahun ni, dengan sedikit kerajinan i've made one for you, hope u'll like it.. tapi aku tak dapat nak penuhkan salah satu 21 hajat kau tu yer, maaf,
this present comes from the bottom of my heart and what i hope for u is u get what u want and be what u want with who u want too, :)

tak pandai nak bermadah panjang2, enjoy the show, and HAPPY BIRTHDAY yang ke 21, :D




btw: memories are better than present aite??

No comments:

Post a Comment