Friday, February 4

hari keluar 3 dara pingitan, uhukkks!




ehem, since ader org tu dah story mory dulu kat belog dier kan, so. do i care?? aku pon nak cite gak! hahahaah! (maaf ye kazen ku- ku copy gambarmu dah ku pastekan ke sini!) eheheh.. on 4th feruary 2011, tiga anak dara pinigitan sibuk nak keluar bersama...yezza! since kitorang mmg dah lama tak keluar sesama then decide utk kuar semalam, pegi sunway pyramid jer.. on afternoon lepas amik my cousins kat ktm then we go straight to sunway~ pegi makan McD sebab masing-masing pon dah kebulur kan, ;) (maaf big mac, sekebulur mana pon saya, saya tetap tak dapat nak habiskan awak semalam, seriously tak larat sangat~ dah masuk angin kot perut..huhuhu) then kunun-kunun nak pegi tgk wayang, but since takder citer yang menarik untuk di tonton then kitorang decide jalan-jalan je la weyh, kitorang tawaf the whole pyramid tu okeyh~ nasib baeek tak pkai wedges, or i'll kill my legs! hahaha, lenguh yg teramat... tp dalam lenguh2 tu sibuk jugak nak berjalan...hahahha.. SO MUCH FUN! and for all the tragedies happened yesterday, lets just keep it low, HAHA, kes pintu paling tak boleh blah! lawak!

and utk someone yg tak dapat nak join tu, maafla yer.. padan muka sebab tak dapat ikut! AHAHAH(gelak jahat ni) kitorang mmg so seronok pon semalam! ekekekek.. ;)
(p/s: im just kidding, next time kite hang out k, )
syieqa & sheera

dara-dara sekalaian, ribuan terima kasih sebab jalan ngan aku,

No comments:

Post a Comment