Sunday, February 20

anak ayam tok wi mati tengah jalan,

anak ayam tok wi mati tengah jalan,
sebab lintas tak tengok kiri kanan,


waaaaa! sekarang baru aku tahu kenapa kempen lalu lintas yg nak ajar kanak-kanak melintas tu guna AYAM as their model... ingat tak iklan tu??? yg ayam dok lintas jalan tu... (haaa! yg tu la) , last-last ayam tu mati sebab kena langgar! huhuh!

semalam la ni punya pasal! dok seronok sangat nak pegi pantai... tengah-tengah driving tu ttbe ade seekor anak ayam yg cukup innocent tengah ke hulur-kehilir dekat jalan raya... dah nampak dah... so slow down la kete tu kan... tapi anak ayam tu menggelabah pastu tak taw nak pegi mana agaknya... *i was expecting the chick to be under my car but suddenly ada bunyi, bup bup!*
OHHHH!!! TIDAKKKKKKK!! kancil aku tu macam langgar bonggol! CONFIRM!!!! CONFIRMMM!!! aku mmg dah langgar anak ayam tu!!! huaarghhhhhhhh!! memang boleh terus jadi ayam penyet! huhuhuhu... cian anak ayam tu... mati ayam! huhuhu...
paling tragik sekali, masa dia kena langgar tu, mak dier ada kat tepi jalan tu..adehhhh! besalah giler weyhhh!!!! mesti mak ayam tu sedih! ;(

maaf la pada owner ayam tu.. memang ak sengaja nak langgar! igt dia selamat...tapi dah ayam tu menggelabah agaknya...ciannnnnnnnnn!

No comments:

Post a Comment