Wednesday, December 8

souvenir

wuuyooooo!!! yeayyy!!
ehemm, tadi amik abg kat klia, die pegi japan for a week... student trip with his U.. ehemm..dah pegi over the seas tu of course aku mintak dier belikan something kan..hahahaha..maaf la ye abang, adik mu ini mmg suka meminta daripada ahli keluarganya,
well, firstly mintak bag, since a have no bag to bring to classes for next semester, but then ttbe nampak satu bag kat online shopping then terus beli so no more bag and i asked for jacket! yes!!
a jackett! teeettt jacket! dan abang saya dah balik dan saya dapat jackettt!! a teeett jacket!!
hahahahahah! walaweyhh! sayang abang lebey la.. n of course the other member of my family pon dapat okeyh, ayah, mak n adik n yg tak dapat maybe ehem2 tu jer kot.. huhu... sorry for you la kalau macam tu... your bad! wekk! :P
anyway, thnx kat abang sebab belikan jacket tu.. very nice and it's perfect fit! nasib baik.. sebab kalau tak muat terpaksa diberi kepada adik dan aku akan menjerit TIDAKKKK!!! hahahahahaha... glad it's fine.. ARIGATO GOSAIMASS! :D

No comments:

Post a Comment