Thursday, December 9

result oh! result

first of all, nak ucap congratulations for those yang sudah tengok final exam punya result la yer, dapat capai target or tak itu korang punya pasal la..huhuhu... budak2 uitm mostly mesti dah dapat result kan... well..untuk aku, mcm yg aku citer..aku kan wat praktikal..so..untuk sem ni aku tak pkai pointer jadi tension untuk tgk result tu macam tak banyak sangat la compare to previous semester kan...well...itu yang baek...dan... i pass..as expected...mcm pelik pulak bile tgk result tp takder pape point untuk di tunjukkan...just dier tunjuk im pass jer...hahahhaha...untuk my other friends yang dapat dekan lagi untuk semester ni....congrats! awak yang berusaha then awak yang berjaya kan....utk yang tak dapat tu, no worries, try harder next sem...insyAllah...tak sabar pulak nak balik melaka.. :) just harap boleh kekal pointer untuk next semester...terlepas satu semester nak dapat title dekan masa part one dulu...well..rezeki takder time tu..insyAllah...next sem will be last sem and semoga dapat yg terbaekkk~


5 comments:

  1. saya pun x sabar nk balik melaka.
    boleh jumpa awak next sem.
    hehe *ayat skema saya*

    ReplyDelete
  2. jirah: hahaahah..tak sabar jumpa awak jugak, :)
    result camner???oke???

    ReplyDelete
  3. ein
    congratz!
    alhamdulillah!
    :)))
    actaully br jer nak post bnda nie gak kat blog
    tp soon la

    ReplyDelete
  4. thnx laila, :) laila pon congrats jugak, :)
    post jela,

    ReplyDelete
  5. wah..glerla...ein lulus.....hebat..syabas!!!kpd yg len yg menjlni LI aku pun ucapkan tahniah kpd yg lulus..

    ReplyDelete