Wednesday, June 30

terase.............. kalau......

pernah tak terase??? bukan terase yg meaning dier mcm amik hati but terase in terms of nak buat something....

skng ni aku terase...
terase nak buat entry...
terase nak makan...
terase nak sayang seseorang....
terase nak disayangi..
terase nak ada sebuah bilik yg boleh simpan semua koleksi buku aku...
terase nak ader butik sendiri...
n much more~

benda yg kite belum jangka usually guna word kalau..
kalau la macam ni.. or kalau la macam tu...
n in my life....

kalau esok aku kaya ape aku akn buat?
kalau aku jatuh cinta siapa org tue?
kalau aku boleh putar balik masa..
so many.. tapi ak sampai ati nak tulis...
if and only if~~~

No comments:

Post a Comment