Tuesday, June 22

kebas~

Taw tak apa tu kebas? of course la taw kan... except u budak 3-4 thn yang baru belajar bahasa melayu yg bagi diorang kebas tu stands for other meaning...huhu.. kebas kat sini is when kite tak rse paper tu..rasa macam kena bius... but then to be more specific kebas aku ialah kebas yang tak disebabkan oleh bius... KEBAS! Teorinya apabila kte kebas kite tak tasa apa2 kan.. selalunya physical luar kite selalu kebas.. rse macam semur2 kecik jaln n nak baagun pon susah..aite??? :)). Boleh tak kite nak rase inner organ kite kebas plak... in others words tak nak my heart rase pape..boleh?? but then if guna bius may cause FATAL.. i tak nak mati.. just tak nak rase paper.... so tak rase saki. tak rase sedih. tak rase gembira... everything is UNKNOWN... ^^"

No comments:

Post a Comment