Sunday, July 4

sapetutnyerr!~ (rindu ker?)



oh! uitm dihatiku




hehehhe..
hari ni jadi first day utk budak uitm pegi klaz...hahahha..selamat bangun pagi untuk semua warga uitm... especially to my badge la akn...(budak dais part 5 tak payah k sbb kite sume tgh praktikal )eheheheh...
ader pesanan buat iron man..if ur reading this(which seems to be imposible n never pon) i really hope to see you next sem.. next sem saya masuk balik n hope awk bukan part 6 sem nie..janganlah..nnt dah tak nampak awk..huhuhuh... awk2..kite jumpa erq next sem.. n utk semua kekasih gelapku(ahahahah..perasan jer..)patutnyer... kepada semua warga secret admirer yg di admire olehku... tunggu kepulangan ku next sem..(pada u yg u taw la sape diri u tu k) hahahah..(sbenanrnyer dier tak taw pon) dah kata secret kan..so..mestilah dier tak taw..jgn nakal2 taw... next sem kite jumpa..i nak tgk perubahan ape yg dah jadi...
hahahahah ;) lots of love to uolllsss la k... selamat menjalani kelas, exam, assingment, dan segala bagai program yg kadang2 ntah pape tp best jugak la kalau join tu...

to my BFF except diana(sbb kau tgh praktikal ok..bukan sbb ko bkn bff aku) selamat kembalik ke uitm anda.. penang dan segamat.. belajar leklok..gud luck for this sem... may ALLAH blessed u~ Aminnnnn~~ :))

No comments:

Post a Comment