Saturday, December 17

phew.

ok. tarik nafas. lepas. tarik nafas. lepas.
last entry pasal busy. entry hari ni pasal kurang bz dah sikit jer (ok, sikit tu menas memang sikit je sebab just few hours je enjoy tadi)

since 2 weeks ago, been busy siapkan all the assignment yg due date die mmg nyawa-nyawa ikan je.. (siapkkan ke?? last-last, last minute baru hantar -- esok tgh hari nak hantar, paginya baru pergi print) - sungguhla hebat kan! lebih pada sungguhlaaaa MALAS nak buat. tu yang kerja asyik bertangguh and in the end, sendiri yang rugi sebab all the assignment macam tak berapa nak puas (puas kat sini means macam assignment tu tak dapat tumpuan sepenuhnya laaa)

ok. tarik nafas. lepas semula.
there is still 2 assignment yg kena hantar by next week and we (my group) STILL tak start pape lagi. only the guideline is here with us, tapi sebarang kerja. NOPE! ZERO. KOSONG. tak ada pape. sungguhla...

n also, next week will be our last week for classes. n the next next week will be our study week! YIP! dah study week weyh! n guess what, my brain macam still stuck yang kitorang masih lagi kat awal sem. sungguhla cepatnya masa tu berjalan, (kalau betul la masa tu ada kaki, n kalau nampak la dengan mata kasar, bukan setakat jalan, dah lari pecut pun ada jugak)

stress?? pasti! tapi belum over the top lagi.

life.? belum ada masa nak cerita lagi sebab dok sibuk baca life orang lain. dah tu orang tu hanya dalam novel je (erk...kalau tak paham, just proceed. no harm done)

2 buku : baju melayu hijau serindit n merahnya ceri. (sibuk baca life orang lain dalam novel ni haaa)

n yes! by the time my final is coming dan saya sibuk membusykan diri membaca something yg unrelated with my subjeck (kan best kalau novel2 ni semua masuk final! comfirm A dalam tangan)

by the way, untuk kali ni, ni je. :) good day, good night, and farewell.

No comments:

Post a Comment