Thursday, December 29

addiction ; coming back.

ok. dah kemaruk dengan benda-benda lama yang saya minat tapi still belum ada masa nak buat. (lebih tepat, belum dapat masa yang sesuai) with the reason - final is ON ITS WAY!

- list of novels yang nak dibeli semakin bertambah, (fantasy is fantasizing)
- gian nak guna kamera yang dah semakin berhabuk dekat bawah katil. (tetiba timbul the urge untuk menjadi tourist)


well, tu je. sebab kalau saya dah start dua benda kat atas ni, nescaya, tiada siapa yang dpat menghalang. HAHAH

No comments:

Post a Comment