Tuesday, January 18

tunggang terbalik

wargghhh! 2 minggu yang tunggang terbalik! too many things datang bertindih, too many things need to be think! dan, daaaayyyuummm! im all stressed up!

but then ada jugak la benda yang membahagiakan,
  • awak, kite ada crush kat boyfie awak, tapi jgn la risau sangat k, it just a crush~ :P (wakakakakaka- gelak paling jahat aku pernah buat!)
  • awak, kite dah terserempak dengan awak, finally! and u look matured too!
  • you! reti naek basikal rupanya, ingat teror tekan minyak and brek kereta jer...hahahahha... anyway u look cute! *wink wink*
  • encik! walaupun tak berapa nak paham tapi sebab encik tu encik saya pon buat-buat paham la, (*___*)
  • weyh! dah-dah la tu, tak payah la buat "kunun-kunun" kau tu, *and try to avoid, bahaya sangat ni..baik amik precaution steps awal2* ngeh ngehh` :D
rules and regulation, stick to only the usual way u are = bored!!!
against it! break it! = u rock???!
well, me can only be me and never be you! coz me is letter M and E and you is Y+O+U, equal to me never be you!

No comments:

Post a Comment