Sunday, January 23

keciknya laaa malaysia

kalau dah guna title macam tu mesti la sebab dah ternampak orang kan...
berapa diameter bumi???? berapa luas bumi???? to be specific how big malaysia is???? ada about more than 14 states dah aku masih rasa yang malaysia ni kecik (memang pon la kecik kannnn...)
walhal, tak kenal pon but then ada someone yang menyebabkan terkeluar ayat,
"ehhhh~~~ macam kenal je budak tu, budak sekolah kite kan???"
"tapi aku tak kenal pon dier ni, tapi aku knal la budak tu," how complex percaturan yang Allah dah tetapkan,, pertemuan every human in this world dah di tentukan since kat Loh Mahfuz aite??? we will meet that person at time and places as been destined.
there's must be a connection between a person eq??? tapi kalau dalam islam, we all related... saudara se-islam...
huuuuhhhhh~~~~~~

No comments:

Post a Comment