Friday, January 28

i ♥ dais

bile sebut pasal dais, selalu org tanyer, "awak amik course aper?" "dais," "huh?ape tu?"
diploma in accounting information system, dah berkali jawab and we're still not acknowledge, dtg dari fakulti perakaunan but then budak akaun jer selalu di sebut, kalau sebut D'ais mesti tak taw punye...and tak kesah la pun kan, sbb tak bercadang nak sambung in this type of course in degree nnt pun kan... HAHA, sorry.. ok! skip skip skip, last tuesday, our class buat trip, a PHOTO SHOT trip! beselah, bile dah agak2 ala super senior ni nak jugaklah amik gamba kan sebab ntah bebile jumpa lagi,,,, well, 6 cars and about 24 people dan kami meyerbu sebuah studio kat masjid tanah, urmmm..keadaan studio tu tak payah cite lah... buat sakit hati jer... ouhhhh! and kitorang ade theme, CORPORATE and i ♥ dais theme! and totally fun okeyh! everyone trying to look their best! yelahhh! bile lagi nak berdandan-cun-melecun-tahap-artis-pon-boleh-kalah kan??? *wink wink* anyways all of u look fabtanstic and hand-chooo~! ahhahahahah handsome+machooo~! later untuk baju dais ber-rainbow kitorang pegi pantai, tg.bidara...a very nice place... cuaca agak elok and everything berjalan smoothly... but then, ada sorang kawan yang ader masalah sikit... dier demam, ciann dier.. muka dier takder senyum langsung... nasib baek tak tumbang.. 4 dslr camera and more than 4 photographer tak bertauliah... kira okelah.. and photos came out so nice! photo will be uploaded soon, here's some teaserrr for yang dtg melawat n jenguk-jenguk blog i yang tak berapa nak cun ni, thnx yaaa~!


No comments:

Post a Comment