Sunday, October 23

UNLIMITED WANTS. scarcity. BESTEST CHOICE. forgone.

Bismillahirrahmanirrahim.

this one should sound fun. i guess.
satu kawan saya cakap, sound something like this, "kalau ingat-ingat(or is it kira-kira) balik boleh buat buku kan list aku ni" (edited version by me of course)

list ape? list bozo-bozo.. hahahha... tak ada lah... just something weird punya list.. so list tu just letak tepi.

we have unlimited wants.but we lack of sources. we need to make choices. and we will choose the best one and we have to forgone the other choice(s). theory eco. basic. fundamental.

this one sound a bit more weird. this one my theory.

heart = source. list = choices. the best one win = bestest choice. others = need to be forgone

hahahha...sungguhlah tak beradab kan theory ni...it suddenly appear in my head. ini sume disebabkan oleh satu orang kawan saya yang memulakan conversation yg sekali lagi sungguh tak beradab. hahhaha

one thing. buat masa sekarang ni forgone is the best thing untuk dilakukan. jgn like, TER-like, intentionally-like or whatsoever, cuz u'll never know apa yg akan happen in the future, since one hour from now pon is future kan... and we dont have the time machine untuk patah balik.

be 21, already 21, and in the path to be a grown up.

sekali tak sekala, fikir macam kanak-kanak jugak kan? seronok. tp in some cases, jadi 21 tahun.

kenapa instead of fun ttbe bunyi macam serious ni? hahahaha... nevermind...

CC, cik D, awak rase ape patut awak buat sekarang? do reply me in any method yang awak rase awak boleh reply pada saya. :D


No comments:

Post a Comment