Friday, July 1

3 in 1

1 July 2011, 1/7/11, 01.07.11

yup, semua tarikh yang sama,

1 July 2011 - akhirnya dapatt taw jugak keputusan penerapan budak semester akhir a.k.a, Surat Tawaran kemasukan Pelajar baru Semester 2011/2012, al kisahnyer saya di bantu oleh seorang sahabat handai yang sudi membantu untuk melihat keputusannyer (since mlm tadi almost sampai pukul 2 pagi tunggu tapi pautan di tutup sehinggalah petang tadi baru bukak) dan syukur, penyambungan pelajaran untuk ijazah muda akan dilakukan di Melaka (lagi) untuk berapa semster tu tak sure lagi... maybe another 3 years kot...adddtooiii~takperlah...ilmu tak payah berkira sgt kan...3 tahun tu kejap jer, :)... dan saya masih berada di dalam trek yang sama which is accounting... like i said before, punyalah tak nak akaun tak nak akaun last2 akaun jugak yg saya sambung....insyAllah everything will be alright,

1/7/11 - i received my first salary as a part timer, since kerja tak sampai 2 minggu lebih so gaji tak seberapa but im thnkful untuk rezeki yg Dia bagi... (ada jugak belanja nak pergi Melaka nanti) hihihi, :)

01.07.11 - i've been through a lot today, too many, and im a bit disappointed for that,

No comments:

Post a Comment