Wednesday, July 13

main masak-masak.

teringat masa kecik-kecik dulu suka main masak-masak... satu permainan wajib untuk kanak-kanak perempuan, 1)main masak-masak
daun, kayu, batu kat tepi jalan habis dirembat, periuk nenek kat dapur yang agak2 macam die dah lama tak sentuh tu memang comfirm kena cilok, sudu, garfu habis hilang..hahahah

haaaa~ sekarang dah SEDIKIT besar ni masak-masak dah bukan nak main, kalau tak reti masak errrr~~ (kalau zaman sekarang ni tak reti masak ok kot) hahahha...

dan macam biasa, masakan mak is the best in the world,
and bila dah jadi favourite kena lah belajar masak makanan tu kan,

and nasib baik saya bukan jenis yg lembab nak belajr, so, im quite good untuk some certain dishes yang menjadi kesukaan saya, :)

btw: no wonder berat tak reti nak turun kot..hahahha

No comments:

Post a Comment